-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








jueves, 4 de julio de 2013

AIKIDO KEIKO, Estiu 2013

Avui al matí , ( tot i que no coincideix amb la data tradicional de l´entrada de l´estiu,)  hem  donat la benvinguda a l´estiu amb un Keiko al aire lliure.

Els KEIKO són exercicis tradicionals ( entrenament ) , ja que ens dona l´oportunitat d´entrenar al aire lliure. Ens considerem afortunats de praticar AIKIDO i també de viure i disposar d´un entorn amb una bellesa tan singular i plena, a la vora de les muntanyes, els animals i la natura. Això ens facilita una connexió fantàstica amb l´esser humà i l´entorn, i sense ànim de sonar massa filosòfic, alhora ens planteja d´una manera individual, qui som, què fem, i on estem i a on anem.
Tot plegat, dins del marc del AIKIDO, i el respecte per la natura i la vida.

Amb aquests KEIKOS, la sala d´entrenament és el camp, el bosc.El ferm és irregular, els sons són diferents, l´aire, la llum, les olors.... totes les sensacions, encara que la pràctica sigui la mateixa, són diferents.

 Un magnífic exercici al  matí, que ens deixa  energíes totalment recargades.

Queda pendent fer-ne un KEIKO nocturn a l´Estiu del que ja informarem