-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








sábado, 17 de agosto de 2013

20.000 visites

Ara fa no massa temps ( 2 anys i escaig si no recordo malament )  va començar-se a construïr aquest blog: Aikido Vilanova del Vallès d´una manera senzilla, pas a pas, i gairebé sense coneixements informàtics, i sense gaire temps per dedicar-li.

Recordo especialment l´entrada que feia el número 1000 de visites, cosa que va fer-me sentir content i satisfet per l´interès suscitat. Fou més satisfacció encara, al veure que el blog,  fou creat, com dic, d´una manera molt humil i pràcticament sense coneixements de com es feien els blogs, a base d´errors, correccions, etc (Fins i tot, el contador de visites fou quelcom col.locat a posteriori, amb el que segurament en seiren més les visites )

Ara, són vàries les persones que ens feliciten per el desenvolupament del blog, i el to didàctic,  i divertit que aporta, i alhora, ens fa estar en contacte amb més persones de l´entorn del mateix AIKIDO i  ens genera una agradable activitat com ara la confecció d´articles i videos.

Fa poc també s´ha creat un grup de facebook que gestiona i dirigeix  en Ramón, alumne i amic


A dia d´avui són 20.000 visites, amb el que vull agraïr a tots aquells que ens segueixen la seva atenció i temps i dedicació  per llegir-nos i seguir-nos.


20.000  visites!!


Mai ens ho haguèssim imaginat, tots aquells que en un principi miràvem el blog que fariem 20.000 visites. Gràcies a tots aquells que col.laboren, com ara el meu amic en Jorge Santillán, amb la seva secció de LA CAJA LACADA; que tant fans en té, i que ajuda a pujar el nivell cultural ( amb la seva intenció i mètode didàctic de logopeda veterà ) del mateix blog.

Moltes gràcies a tots per la vostra atenció i només convidar-vos a col.laborar, les portes estàn com sempre, obertes per tothom.

a tots plegats:

domo arigato gozaimashita!