-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








jueves, 22 de agosto de 2013

Classe especial -IN MEMORIAM-, JAUME SOLÀ VALLÈS

Ara farà un any i escaig que el nostre amic JAUME SOLÀ VALLÈS, va deixar-nos i des de AIKIDO VILANOVA volem organitzar una classe especial, ( la segona que es fa en la seva memòria )  fent servir la sala de la pista poliesportiva per tal de donar cabuda a tothom que volgui participar.

Com que l´horari està per determinar encara, ja puc assegurar que la data serà per l´Octubre 2013 , però ha de decidir-se encara. ( Si haguès complicacions tècniques, és a dir, partits de bàsket, etc , farem la classe al dojo, encara que estiguem més apretats )

En qualsevol cas, confirmarem la data de la classe.

Ha passat un any des de que en JAU va deixar-nos però crec que tothom que el va conèixer sap que mai va marxar del tot. Encara el podem sentir. 

Recordar-vos que aquesta classe memòria-homenatge, està totalment oberta a qualsevol dojo, afiliació, entitat, etc,  ja que és per nosaltres una classe molt especial i ens mostrem  oberts ( com ja ho som ) i més encara per el que representa,  que és com al JAUME li haguès agradat.
Molts dels kohais no el vàren conèixer, però potser poden sentir-lo a travès del que en JAU va ensenyar-nos.

En aquest cas, els mestres encarregats de dirigir la classe seràn en Lluís Núñez, ( mestre principal d´en JAU ) així com els mestres ( companys d´entrenament d´en Jaume )  en Pau Salla, Jose Luís López y Fco. Olías,  ( ja que crec que també li haguès agradat així )

Una pràctica oberta, diversificada, respectuosa