-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








viernes, 13 de diciembre de 2013

Diumenge dia 15 de DESEMBRE 2013, Aikido Vilanova del Vallès amb la MARATÓ TV3

Aquest any la Marató de tv3 es fa per recaptar fons per les enfermetats neuro-degeneratives de caràcter mental.
Potser, aquestes, són enfermetats que més "passen desapercebudes" inicialment, i que  moltes vegades, no tenen el recolçament social que es mereixen i a més ténen una alta incidència amb la qualitat de vida dels afectats i les famílies.


El gran problema també, és a vegades, el desconeixement de la comunitat mèdica, respecte a com aplicar tractaments, com resoldre, com detectar,  vers moltes variacions d´aquestes enfermetats.





També un gran problema és la falta de capital per investigar, solucionar, experimentar, que té també la comunitat mèdica, ja que en moltes ocasions, gran part dels fons vénen de les famílies, evidentment amb una capacitat econòmica molt modesta.



Per tots ells, i amb voluntat d´ajuda, des de AIKIDO VILANOVA DEL VALLÈS, participarem aquest diumenge a la Plaça Pau Casals, de Vilanova del Vallès, a partir de les 10.30am, amb una serie de cal.ligrafíes japoneses, noms en katakana, ( sil.labari japonès per fer transcripcions d´idioma ) i d´altres manualitats a càrreg de Jorge Santillán, autor de vàries exposicions de SUMI E i Art Zen, per no anomenar la seva faceta com a psicòleg experimentat en el comportament humà.


Al marge de l´ajuda desinteressada dels mateixos alumnes d´AIKIDO, també col.laborarà amb nosaltres una dona de nacionalitat japonesa que vol mantindre el seu nom a l´anonimat. Volem donar-li les gràcies especialment per la seva cooperació, compromís altruista  i voluntat d´ajuda i participació  en nom de tots els membres d´AIKIDO VILANOVA del VALLÈS i en nom de tota la organització.



Domo arigato!