-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








lunes, 23 de diciembre de 2013

Èxit en la Col.laboració amb la Marató de tv3, AIKIDO VILANOVA DEL VALLÈS

Tal i com es va anunciar anteriorment en aquest blog, des de AIKIDO VILANOVA aquest any voliem col.laborar d´alguna manera en la Marató de tv3.
Anys anteriors, vam fer exhibicions al centre cultural, però aquest any voliem aportar coses diferents.

Vam pensar en fer uns kanjis, amb cartulines de colors, i vam trobar afortunadament a dues persones que van regalar el seu temps, la seva simpatia i el seu enginy, en passar la jornada amb nosaltres.






No només vàrem participar els integrants del nostre grup d´AIKIDO, si no que fonamentalment, i com també vàrem anunciar, aquesta col.laboració no haguès sigut possible sense la participació protagonista 
d´aquestes dues persones ( autors dels noms en japonès i els origami )  que van ajudar-nos, foren l´ànima i el motor de la nostra col.laboració que va fer possible que la nostra aportació com a grup, superés totes les previsions possibles.





Vull donar les gràcies al Virgi, que va ser puntual i eficient en la seva col.laboració, alhora que simpàtic, i creatiu amb els materials que teníem, gràcies també al Jorge Santillán, que encara que amb retard degut a la seva altre passió ( EL BALL DEL TANGO ) va col.laborar amb pintures SUMI E,i les manualitats, i ambdós ja que vàren estar atenent a la gent que passava, retallant, fent manualitats, cartells, etc. Gràcies també a la Rut, ( alumna d´AIKIDO de VILANOVA, ja que ens vam quedar sense paper i va anar a buscar-ne més ) , i gràcies a tots els alumnes que hi van venir a col.laborar participant en la compra de cada nom en japonès i de la papiroflèxia per ells, i per les seves famílies i amics. Gràcies també a tota la gent que va passar i va col.laborar i també a l´organització que ens va cedir un espai.
 I especialment,   també vull donar les gràcies   a aquestes dues persones tan especials,  ( que a més van fer gairebé tota la feina )  i a les que estic molt agraït i a les que espero trobar-me en el futur amb altres activitats.
Estic molt agraït també per el regal que suposa haver-nos conegut.

Segur que col.laborarem en més aventures!

 De tot cor, moltes gràcies a tots , espero que ens tornem a veure aviat!