-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








domingo, 26 de enero de 2014

CLASSE DISSABTES: Classe Dissabte 25 de Gener de 2014

 Aquest passat dissabte 25 de gener de 2014 vàrem fer una classe conjunta on vam gaudir de gairebé dues hores de classe. Dic conjunta, perque vàrem rebre la visita de companys del Dojo Satori, entre d´altres.( va assistir també en Gregorio, que entrena amb regularitat al Dojo Feilen )
D´aquesta manera comencem la pràctica els dissabtes també, classes que ens agradaria  fer una vegada al mes com a mínim, i poder, llavors, complementar els nostres entrenaments.
Aquesta mesura, és interessant per a tots aquells que al marge dels horaris regulars, no pot assistir a classe per altres compromisos i també és bona perque ens ajuda a rebre classe d´altres mestres i/o sempais.

Aqui deixo un parell de fotos, ( foto-edició a càrreg de Manuel Olías )



foto de grup de la classe del  dissabte


Amb els meus amics, guies,  padrins i pares en molts aspectes, en Manolo Olías a l´esquerra i en Jorge Santillán a la dreta.  ( Els kanjis que es veuen al fons són obra d´en Jorge Santillán )