-Aikido Vilanova- ESCOLA d´AIKIDO a Vilanova del Vallès, Pavelló Municipal d’Esports C/ Maria Aurèlia Capmany, 2-4 // 08410 VILANOVA DEL VALLÈS,tel 685030502// ADULTS: Classes Dimarts i Dijous de 7 a 8 am i de 19 a 20pm // INFANTIL: Escola FALGUERA; Vilanova del Vallès, de 17 pm a 18pm // EMAIL: info@aikidomakoto.com// VISITEU WWW.AIKIDOMAKOTO.COM // Aquest blog és un espai de difusió de l´AIKIDO








viernes, 10 de julio de 2015

Curs Franck Noel sensei, del 10 al 15 d´Agost de 2015 a Estavar, França


Ja tenim aqui el magnífic stage de Franck Noel sensei  ( 7 dan Aikikai )  als pirineus francesos, concretament a la població d´Estavar ( França )  al costat mateix de Llívia i proper a Puigcerdà.
 Aquest és, sense cap dubte, un dels seminaris més interessants, econòmics i fructífers als que es pot acudir com a pràcticant d´Aikido. A tots aquells que no coneixen al mestre F. Noel, els hi diré que ténen aqui una magnífica oportunitat que no hauríen de deixar passar per mirar d´ampliar els seus estudis en AIKIDO.
Franck Noel, com sempre, és la representació d´una manera de fer coherent, intel.ligent i pragmàtica, amb propostes vives dins del propi camí establert, amb una línia de traball de pràctica oberta, sense ego, cercant tanmateix unificar, motivar i fer reflexionar. Alhora, des d´una perspectiva seriosa i propera. Un mestre de mestres sense cap dubte, i un seminari gratament  ineludible, on es troben mestres i alumnes de Suècia, República Txeca, Alemania, Rúsia , al marge de diverses parts de França i Espanya, per mirar de completar i ampliar la seva formació i el seu camí marcial.

Nosaltres assistirem sense cap dubte!

Més informació en el mateix cartell promocional o en aquest mateix blog.